Brist på bilder

Sitter och kollar på Big Brother med Sabina med ananas, mumma! Känner mig för övrigt verkligen inte på topp idag. Min pollenallergi har varit på mig hela dagen vilket har resulterat med att jag nyser stup i kvarten och ansiktet är svullet. Dessutom har jag fått utslag över hela nacken som har spridit sig till bakhuvudet så det är inte så najs. Får hoppas på en tid hos husläkaren imorgon. Annars är väl livet på topp. Tror jag stannar hemma med familjen på valborg, känner mig inte så taggad på att dra ut. Valborg känns endast som en ursäkt till att kunna vakna upp med minnesluckor utan att känna sig som ett drägg. Pesstimisten har talat haha! I brist på bilder lägger jag upp några från Pizza Hut med tjejerna från skolan under påsklovet. 


Dit bussarna inte går

Kom hem från Jijji för ngn timme sedan. Tänkte ta mig upp på löpbandet här hemma för lite träning, kan behövas efter allt jag har ätit den här helgen haha. Hade supermysigt igår, så sjukt fint ställe de bor på, omringat av träd och vatten. Kändes inte som att man var kvar i Stockholm längre.


Hoping for the best but expecting the worst

Har fixat designen till bloggen nu men kan verkligen inte få fram en profilbild. Den vägrar visa sig... 

Har bara varit i skolan, jobbat och kollat på film med Sabina idag så finns inte så mycket att skriva om vardagen. Ska sova nu och upp relativt tidigt imorgon för att åka till ingenstans utanför Tyresö. Godnatt! ♥


Träning

Åh måste komma igång med träningen. Ångest! Det är typ mer eller mindre 1 månad kvar tills man ska ha en färdig beachkropp. Ska köra hårdträning tills skolavslutningen kommer! Byta bakgrundsbilden på mobilen till en motivationsbild och inskaffa en massa goda frukter som mango och ananas, mumma! 

Bilderna är tagna från olika randoms tumblrs

Testar att mobilblogga

Ligger i sängen o ska sova nu. Börjar 13:20 imorgon så tänkte gå förbi mormor så hon kan klippa mina toppar (typ den enda personen som jag vågar låta klippa i mitt hår, alla andra vill altid ta trippla längden av vad man själv vill ha). Bloggar imorgon, godnatt.


.

Har funderat på att börja blogga igen lite då och då. Får väl se hur länge det här håller haha. (Tillfällig design tills jag slutar vara lat o fixar designen)